Ο Κόλουμ στο Σλοβακία-Ελλάδα

Ο Σκοτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ θα διευθύνει την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σλοβακία στην Μπρατισλάβα. Ο 33χρονος δάσκαλος στο επάγγελμα, ο οποίος δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ήταν διαιτητής σε τρεις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ελληνικών συλλόγων, με τις ομάδες μας να μην έχουν πάρει το τρίποντο. 

Η πρώτη ελληνική ομάδα που συνάντησε τον ήταν ο Ολυμπιακός,

στις 3 Δεκεμβρίου του 2008 για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο. 

Στις 20 Αυγούστου του 2009 ήταν διαιτητής στο ισόπαλο 1-1 του ΠΑΟΚ με τη Χέρενφεϊν στην Τούμπα για τα play offs του Europa League, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου του 2010 έκανε ντεμπούτο στο Champions League στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ με 2-0. 

Τέλος στις 3 Νοεμβρίου του 2011 ήταν ο άρχων του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, για τους ομίλους του Europa League, όπου η «Ένωση» είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1. 

Ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ Γιώργος Σαμαράς γνωρίζει τον Γουίλιαμ Κόλουμ από την παρουσία του στο σκοτσέζικο πρωτάθλημα, ενώ  μόνο μέσα στο 2012, ο Σκωτσέζος ρέφερι έχει διευθύνει ήδη έξι παιχνίδια της Σέλτικ. 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα