Οι «72 ώρες» μας παρουσιάζουν τον «Έρωτα στα χρόνια του Facebook»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, θα γίνεται χαμός μέχρι τις 29 του Γενάρη. Οι 72 ώρες επέστρεψαν, μετά από 25 sold out παραστάσεις, 1.262 θεατές και πολύ – πολύ γέλιο και μας παρουσιάζουν τον Έρωτα στα χρόνια του Facebook.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, οι άνθρωποι και οι χαρακτήρες τους κλειστοί και απόμακροι, δείχνουν να μη ζητούν τη συντροφιά. Τα κάνουν όλα μόνοι τους κι αυτό τους δίνει την αίσθηση πως έχουν τον κόσμο δικό τους και εύκολα μπορούν να τον χειριστούν! Ψέματα, εύκολα μεγάλα λόγια, αποφάσεις χωρισμού που «παίρνονται στο πόδι». Πρώην που έρχονται και στοιχειώνουν τους νυν, συναισθήματα που κρύβονται καλά. Μα τι συμβαίνει πια με τις σχέσεις;

Ο Μάνος και η Μάνια γεννήθηκαν την ίδια μέρα. Η ηλικία των 38, αν και μικρή, άρχισε να τους χτυπάει καμπανάκια και σύντομα αποφασίζουν να βγουν ερωτικό ραντεβού. Ταλαιπωρημένοι από αποτυχημένες σχέσεις, ψεύτικα «σ’ αγαπώ» και νύχτες μιας βραδιάς χωρίς ουσία, λένε να δοκιμάσουν μήπως και αγαπηθούν.

Όσο οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, τόσο φοβούνται και τόσο τους αρέσει. Πρέπει να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια και να αποφασίσουν: Θα πέσουν με τα μούτρα ή θα συνεχίσουν το κολύμπι στα ρηχά όπως είχαν μάθει; Έχουν μόνο 72 ώρες για να αποφασίσουν.

Μια καταιγιστική κωμωδία που περιγράφει την παράνοια των ερωτικών σχέσεων στην εποχή μας.

Συντελεστές
Κείμενο: Αστερόπη Λαζαρίδου – Γιώργος Χατζηπαύλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Βοηθός σκηνοθέτη: Στέφανος Αχιλλέως
Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς
Φωτογραφίες: Ανδρέας Σιμόπουλος
Σκηνικά – κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη, Ζωή Μολυβδά – Φαμέλη
Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά-Φαμέλη, Γιάννης Σαρακατσάνης
Ερμηνεύουν: Βάσω Καβαλιεράτου, Κίμων Φιορέτος

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00- έως και 29 Ιανουαρίου. Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα). Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: Γενική είσοδος 10 €. Στο ταμείο του Ιδρύματος πριν την παράσταση: Γενική είσοδος 12€, Μειωμένη τιμή 10€, Ειδική τιμή 5€.

Info
Black Box
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος
Τηλ. 210 3418550

Το άρθρο Οι «72 ώρες» μας παρουσιάζουν τον «Έρωτα στα χρόνια του Facebook» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα