Οι «19» του Μίτσελ

Ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις στου Ρέντη και ο Μίτσελ περιμένει τη σταδιακή επανένταξη των πολλών διεθνών που έχει φέτος ο Ολυμπιακός για να κάνει τα πλάνα του για τους επόμενους αγώνες.

Με την ιδιαιτερότητα, όπως αναφέρουμε και στη σελίδα 6, ότι περιμένει και δύο νέους παίκτες, τους Ντινγκά και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι τώρα θα τεθούν για πρώτη φορά στη διάθεσή του. Πρώτα ο Ντινγκά και στη συνέχεια (όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με το Μάλι) ο Γιαταμπαρέ.

Το

βέβαιο είναι ότι από τον αγώνα με την Ξάνθη θα ξεκινήσει και το απαραίτητο ροτέισον από τον προπονητή του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ξεκινούν τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μίτσελ θα θέλει να ετοιμάσει την ομάδα για το ματς με την Παρί, με τη λογική να βάλει για παράδειγμα σε ένα ματς τουλάχιστον τον Ντινγκά, που θα έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις, από την άλλη όμως θα υπολογίσει την κούραση των διεθνών και επί της ουσίας θα πρέπει να ετοιμάσει δύο ομάδες, μία για την Ξάνθη και μία για την Παρί. Σ' αυτό το ξεκίνημα, ο Μίτσελ έχει δείξει ότι θα στηριχτεί περισσότερο σε 19 παίκτες, στους 17, όπως ήδη έχει δείξει, συν τους δύο νεοαποκτηθέντες. Δηλαδή, στον Ρομπέρτο που έχει παίξει και στα τρία ματς, στην άμυνα στους Σαλίνο, Μπονγκ, Μεντζανί, Χολέμπας, Μανωλά, Σιόβα, στη μεσαία γραμμή στους Ντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκες, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, όπου έχει βάλει και τους Σαβιόλα, Μήτρογλου, Βάις, Κάμπελ, Ολαϊτάν.

Σ' αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τον Μασάντο, αν δεν υπάρξει τελικά πρόταση για παραχώρησή του, αφού ναι μεν δεν έχει παίξει ακόμη, είναι όμως στις έτοιμες λύσεις και από κει και πέρα, «ανάσες» μπορούν να δίνουν στο πρωτάθλημα οι Ιμπαγάσα, Παπάζογλου (δεν έχουν δηλωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ). Μέγερι, Κάρολ (κυρίως ο πρώτος) θα παίξουν αν υπάρξει πρόβλημα με τον Ρομπέρτο, ενώ χρόνο χρειάζονται οι Παπαδόπουλος, Τόρες, που είναι ανέτοιμοι και δεν υπολογίζονται ούτε για τον αγώνα με την Ξάνθη. Όπως χρόνο να μπει στην ομάδα θέλει και ο Σκέποβιτς, ο οποίος πάντως θα πάρει τις ευκαιρίες του στην πορεία.

ΠΗΓΗ sportday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα