5.500 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

Με το πέρας των απαραίτητων διαδικασιών θα μπορούν να φιλοξενηθούν και τα 5.500 παιδιά, οι οικογένειες των οποίων είχαν υποβάλει αίτημα για φιλοξενία στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων.

Οι διαδικασίες αφορούσαν στην υπογραφή από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, της πρόσληψης 326 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Βρεφοκομείο Αθηνών, προκειμένου να είναι εύρυθμη η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών.

«Το

δημοτικό βρεφοκομείο είχε ήδη προβεί, από τον περασμένο Μάρτιο, στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί από δημότες και κατοίκους της Αθήνας», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.

«Η ανταπόκριση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ήταν έγκαιρη και άμεση. Δυστυχώς η κωλυσιεργία των αρμόδιων υπηρεσιών που ακολούθησε, είναι η αιτία που αρκετές οικογένειες θα ταλαιπωρηθούν για έναν ακόμη μήνα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις αρχές Οκτωβρίου», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα