Ο θάνατός σου (Κέρκυρα) η ζωή μου (ΑΕΚ)

Στα τάρταρα της βαθμολογίας κράτησε την Κέρκυρα η άλλοτε «ένοικος» αυτών των θέσεων ΑΕΚ, μετά τη νέα της νίκη αυτή τη φορά εις βάρος των «Φαίακων» που μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί…

Η ΑΕΚ λοιπόν που την είχαν όλοι τελειωμένη,

εκεί που πριν από 4 αγωνιστικές κινδύνευε με υποβιβασμό και βρισκόταν μεταξύ τελευταίας και προτελευταίας θέσης, κατάφερε να να κάνει ένα σημαντικό σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία) και να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Όπως και με τον Πανιώνιο, έτσι και σήμερα, ο Ρότζερ Γκερέιρο ήταν ο άνθρωπος που με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 14ο λεπτό χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του Έβαλντ Λίνεν. Η αποβολή του Κορδέρο στο 63΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν πτόησε τους «κιτρινόμαυρους» που κατάφεραν σχετικά εύκολα να φύγουν με τη νίκη. Το ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Κέρκυρας δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα κι αν απομένουν 9 αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο τόνισε πως από εδώ και πέρα στην Ένωση στοχεύουν να ανέβει ακόμη περισσότερο.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη θέλαμε να αποφύγουμε να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τώρα πάμε με καλή ψυχολογία σε αυτήν την αναμέτρηση. Είμαι και ήμουν σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα μείνει στην κατηγορία. Δεν κάναμε καλό πρώτο γύρο, δεν είχαμε και τύχη αλλά στο δεύτερο εκτός από τύχη παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν κοιτάζω κάτω, κοιτάζω ψηλότερα και πως θα ανέβει η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα