Το συγκινητικό αντίο του Φαήλου Κρανιδιώτη για την Αριστέα Μπουγάτσου

Μια συγκινητική ανάρτηση για το επαγγελματικό ήθος και την πορεία της Αριστέας Μπουγάτσου έκανε πριν από λίγο ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Διαβάστε τι έγραψε:

Για την Αριστέα Μπουγάτσου.

Δεν έχω δει τέτοιο μαχητή απέναντι στο θάνατο, σαν εσένα, που

κάναμε βδομάδες να μιλήσουμε και όταν τηλεφωνιόμασταν συνεχίζαμε την κουβέντα, σαν να είχαμε διακόψει πριν λίγα λεπτά. Ένα ωραίο κορίτσι, που έζησε με θάρρος κι ακεραιότητα. Πέννα μαχαίρι, που δεν χαριζόσουν σε κανέναν, δεν σιτιζόσουν σε κανένα πρυτανείο. Γνωστός «καρχαρίας», απ” το top five της διαπλοκής, θα θυμάται για πάντα τον εξευτελισμό του στον διάλογο μαζί σου,όπως μου τον αφηγήθηκες σπαρταριστά ένα απόγευμα στην καφετέρια της τότε εφημερίδας σου, όταν διανοήθηκε να σε προσεγγίσει, νομίζοντας πως ήσουν σαν το σωρό των πουλημένων montblanc.

Θα κρατήσω ως το τέλος τις μαραθώνιες τηλεφωνικές συζητήσεις μας, όπου βγάζαμε τα σώψυχα μας, με τις στο «δόξα πατρί» αναλύσεις σου, τις γεμάτες σκωπτικό χιούμορ συμβουλές σου για την παράτολμη φύση μου και κυρίως την απαράμιλλη ψυχραιμία και γενναιότητα σου απέναντι στην αρρώστια. Καθαρό και βαθύ το χνάρι σου στη ζωή.

Καλό ταξίδι, κορίτσαρε…

Keywords
Τυχαία Θέματα