Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους;

Χωρίς τους οπαδούς και των δύο ομάδων θα συνεχιστεί ο τελικός του κυπέλλου στο μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Ελληνικό καθώς οι σκηνές βίας και συμπλοκές των οπαδών με δυνάμεις των ΜΑΤ οδήγησαν τον τελικό σε διακοπή και τις δύο ομάδες, μαζί με τους διαιτητές στα αποδυτήρια.

Το κλίμα ήταν κακό το έφαγε και ο γάιδαρος…. Από την

αρχή φαινόταν πως θα καταλήξει η συνύπαρξη των αιώνιων αντιπάλων…

Όλα άρχισαν λίγο πριν από τις έξι, όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων, άρχισαν την ανταλλαγή φωτοβολίδων από τα δύο πέταλα. Έπεσαν συνολικά 15 φωτοβολίδες και μία από αυτές χτύπησε τον Χάινς του Ολυμπιακού στο σώμα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν στα αποδυτήρια και όταν η κατάσταση «ηρέμησε» οι δύο ομάδες βρέθηκαν πάλι στο παρκέ για προθέρμανση.

Όταν αξιωθήκανε και ξεκίνησε ο αγώνας κατάφεραν οι παίκτες και έπαιξαν την πρώτη περίοδο και 3 σχεδόν λεπτά από τη δεύτερη όπου και διεκόπη αφού μερίδα οπαδών των δύο ομάδων μετακινήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και συνεπλάκησαν. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των φίλων του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων και οι διαιτητές στο 7.02 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου οδήγησαν τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια και ενώ ο Παναθηναϊκός προηγούταν με 26 -17.

Το αποτέλεσμα των εχθροπραξιών έφερε πολλά σπασμένα καθίσματα και δακρυγόνα και τον τραυματισμό από πέτρα του Μπράμου στο χέρι, με αποτέλεσμα να ματώσει ο παίκτης, σε έναν τελικό ντροπή.

Σύμφωνα με απόφαση του διαιτητή, ο αγώνας θα συνεχιστεί μόνο εφόσον εκκενωθεί το γήπεδο από τους οπαδούς. Ήδη αποχώρησαν, οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρώτοι και στη συνέχεια οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Οι διαιτητές είπαν στις ομάδες να επιστρέψουν στους πάγκους κι όλα δείχνουν έτοιμα για την επανέναρξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα