«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει το θέμα σαν… υποβρύχιο γλυκό βανίλια»

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε το ΠΑΣΟΚ στις κατηγορίες που αποδίδει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τον προκαλεί για τις όποιες απαντήσεις να τον αντιμετωπίσει

στη Βουλή.

Και αυτό, διότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε με νέο ενημερωτικό σημείωμά του, ότι θα επιμείνει στην πρότασή του για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ενώ νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «κάλυψη», από τον πρωθυπουργό, του κ. Βενιζέλου στο θέμα των υποβρυχίων, μέσω της προγραμματικής συμφωνίας.

«Ο κ. Τσίπρας μην έχοντας τίποτα να πει επί της ουσίας για την προοπτική της χώρας νομίζει δυστυχώς ότι μπορεί να ασχολείται με το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού με το βαθμό σοβαρότητας που αντιστοιχεί στο ‘’υποβρύχιο’ γλυκό βανίλια.

Για τις συκοφαντίες που ανεπίγνωστα επαναλαμβάνει, ας έλθει στη Βουλή να πάρει την απάντηση που του πρέπει. Ας μη πει όμως ότι δεν τον προειδοποιήσαμε», αναφέρεται στο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα