Αυτός είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας στην Κυψέλη (ΦΩΤΟ)

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 30χρονου αλλοδαπού που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε βρεθεί νεκρός στη μέση της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

Συγκεκριμένα την 06:00΄ ώρα περίπου της 14-2-2010, ενώ ο 30χρονος επέστρεφε στην οικία του, από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών

Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.

Από την αστυνομική έρευνα και από τις εξετάσεις της Δ.Ε.Ε. διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο Αλβανός υπήκοος (επ) DHIAMANDI ή ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ον.) MARIUS ή ΜΑΡΙΟΣ του SPIRO ή ΣΠΥΡΟΥ και της RAIMOND Α γεν. το 1984 στην Αλβανία. Ο ανωτέρω δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για εμπορία ναρκωτικών.

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 9ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα