Ο Ροντούλης παράτησε το ΛΑ.ΟΣ για τη ΝΔ

Ο πρώην υφυπουργός της συγκυβέρνησης Παπαδήμου και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη συνεργασία του, με την Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Ροντούλης,

συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια επαίνεσε τον πρωθυπουργό λέγοντας πως «κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά».

Στη συνέχεια, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος μετά την αποχώρηση του από το ΛΑΟΣ βρισκόταν σε επαφές με τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο τα «έσπασε» καταγγέλλοντας πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε να στηρίξουν μετεκλογικά μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:
«Την προσπάθεια αυτή πρέπει να συνδράμουν όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, καθότι ο Αντώνης Σαμαράς ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του Ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα κ. Τσίπρα. Όσοι, άλλωστε, καταμαρτυρούν σήμερα, διάφορα εναντίον του Πρωθυπουργού, μπορούν στα πλαίσια της Δημοκρατίας να το πράττουν, πρέπει όμως να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων, θα ευγνωμονούν τον Αντώνη Σαμαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα