Ο Ντόναλντ Τραμπ αποθεώνει τον Σαντάμ Χουσείν… μετά θάνατον !

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι γνωστό πως ο Ντόναλντ Τραμπ, συνιστά μια ιδιάζουσα πολιτική περίπτωση ακόμη και για τα δεδομένα των ΗΠΑ. Καθώς δεν σταματά να προκαλεί με ακραίες και αμφιλεγόμενες δηλώσεις που σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να θεωρηθούν πολιτικά ανερμάτιστες.

Ο Σαντάμ ήξερε να σκοτώνει τρομοκράτες

Παλαιότερα είχε υποστηρίξει ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν δικτάτορες σαν Σαντάμ Χουσείν ή τον Μοαμάρ Καντάφι

ήταν ακόμη στην εξουσία. Τώρα ο Τράμπ που είναι ο εκλεκτός των Ρεπουμπλικανών στις επικείμενες εθνικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο, επανήλθε δηλώνοντας πως ο Σαντάμ Χουσεϊν «ήταν ένας κακός άνθρωπος, ένας πραγματικά κακός άνθρωπος, που ήξερε να σκοτώνει τρομοκράτες. Αυτό το έκανε με μεγάλη επιτυχία». Ενώ συνέχισε λέγοντας πως το » Ιράκ είναι σαν το Χάρβαρντ της τρομοκρατίας».

Αντιδράσεις και από τους Ρεπουμπλικανούς

Ποικίλες υπήρξαν οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ. Ακόμη και από ρεπουμπλικανούς όπως ο εκπρόσωπος της Βουλής Πολ Ράιαν ο οποίος μιλώντας για τον Σαντάμ Χουσεϊν τον χαρακτήρισε ως «ένα από τους πιο σατανικούς ανθρώπους του 20ου αιώνα που δεν δίστασε να διαπράξει γενοκτονία στους ίδιους του συμπατριώτες του με χημικά όπλα».

Αντιδράσεις υπήρξαν και από τους Δημοκρατικούς, με το στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον να καταφέρεται εναντίον του Τραμπ χαρακτηρίζοντάς τον » ως επικίνδυνο και ανάξιο για το αξίωμα που ζητά, αφού πρώτα εκφράζεται με κολακευτικά σχόλια για δικτάτορες», όπως ο Χουσεϊν, που αποτέλεσε » χορηγό της τρομοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Το άρθρο Ο Ντόναλντ Τραμπ αποθεώνει τον Σαντάμ Χουσείν… μετά θάνατον ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα