Ηλικιωμένος καλλιεργούσε χασίς στο υπόγειο του σπιτιού του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα πλήρες και άρτιο εργαστήριο καλλιέργειας χασίς είχε εγκαταστήσει 72χρονος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του σπιτιού του στην Άμφισσα.

Μετά από σχετική πληροφόρηση, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του, όπου ανακάλυψαν ότι ο 72χρονος είχε εξοπλίσει το εργαστήριό του με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μετρητές υγρασίας, ένα αερόθερμο, δυο φωτιστικά σώματα με ειδικούς λαμπτήρες, μετασχηματιστής ρεύματος όπως και μια συσκευή μέτρησης των καιρικών συνθηκών.

Εργαστήριο

υδροπονικής καλλιέργειας χασίς

Επρόκειτο όπως φάνηκε από τα ευρήματα για ένα χώρο με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο -έχοντας ειδική θερμομόνωση και εξαερισμό- που να δίνει την δυνατότητα της καλλιέργειας χασίς με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους. Σε περαιτέρω έρευνες που έκαναν οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν τόσο στο εργαστήριο όσο και παραπλεύροντα χώρο του σπιτιού επτά δενδρύλια κάνναβης ύψους 0,40-1,75, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 16,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στην κατοχή του ο ηλικιωμένος.

Ο 72χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άμφισσας όπου του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Το άρθρο Ηλικιωμένος καλλιεργούσε χασίς στο υπόγειο του σπιτιού του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα