Νοτοπούλου – αφίσα: Η απάντησή της για το ποστ με τον Αντετοκούνμπο – Οργή στο Twitter

Νοτοπούλου – αφίσα: Εξηγήσεις δίνει μέσω twitter η Κατερίνα Νοτοπούλου για την προεκλογική της αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούμπο, που θεωρήθηκε από πολλούς ότι ήταν μια προσπάθεια εκμετάλλευσης του διάσημου παίκτη του NBA, με στόχο προεκλογικά οφέλη. Η ανάρτηση τελικά κατέβηκε, μετά τον σάλο των αντιδράσεων, αλλά τώρα η πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης επανέρχεται. Και όχι μόνο δηλώνει ότι δεν καμία πρόθεση να εκμεταλλευτεί προεκλογικά την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούμπο, αλλά επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δεν είχαν ψηφίσει το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών.

Το πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων. Δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους. Αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση από την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών.

Νοτοπούλου – αφίσα: Άρον άρον κατέβηκε το ποστ

Όλα ξεκίνησαν με την αφίσα της κ. Νοτοπούλου όπου εμφανιζόταν ο Γιάννης Αντετοκούμπο σε δύο μάλιστα φωτογραφίες. Στηνπρώτη φορούσε τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και στη δεύτερη αυτή της εθνικής Ελλάδας. Στη λεζάντα της προεκλογικής αφίσας, που είχε τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ και γραφιστικά στοιχεία της καμπάνιας της, η Κατερίνα Νοτοπούλου έγραφε τις φράσεις “Greek to the core” (ελεύθερη μετάφραση: «Ελληνας μέχρι το μεδούλι») και το «Ησουν πάντα ένας από εμάς».

Στο κείμενο, ωστόσο, που συνόδευε την ανάρτηση η κυρία Νοτοπούλου εξαπέλυε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και “γράφει” Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας “θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε”…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!» Μετά τον σάλο των αντιδράσεων η ανάρτηση κατέβηκε.

Το πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων. Δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους.

— Κατερίνα Νοτοπούλου (@katenotopoulou) June 26, 2019

Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με το θράσος να χρησιμοποιείται η επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τέτοιο τρόπο:

Μεγαλύτερο τσουτσέκι απο τη Νοτοπούλου δύσκολα θα βρεις.

— τζι-θεο (@g_theo) June 26, 2019

Ρε ξεφτιλισμενοι, ποτε προλαβατε κ κανατε αφισα με τον ανθρωπο ολοι?
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ?
Ποσο ξεφτιλες σκατογυφτοι ειστε ρε νουμερα?

— Giorgos (@gipas69) June 25, 2019

Εσύ φίλε φόλλοουερ πιστεύεις ότι ο Αντετοκούμπο θα έχει ενημερωθεί ότι χρησιμοποιείται έτσι η εικόνα του; Ή τον λένε Κατερίνα Νοτοπούλου και δεν το ξέρει; Γιατί δεν τον βάλατε κατευθείαν ψηφοδέλτιο ρε παιδιά, εστι χωρίς να ρωτήσετε. @Giannis_An34 https://t.co/yV5fkLHURA

Irene Kostaki (@ikostaki) June 26, 2019

Η Νοτοπούλου είναι ο ορισμός του απατεώνα κ του τσαρλατάνου

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΤΣΟΛΙ pic.twitter.com/BtaGNamwWH

— Αναχωρητής ΨΟΦΟΣ (@MakeMyDayPunk_) June 26, 2019

Καλημέρα @Giannis_An34
Ξέρεις ότι η κα Νοτοπούλου χρησιμοποιεί την εικόνα σου σε προεκλογική της αφίσα υπονοώντας ότι είσαι ΣΥΡΙΖΑ; Είναι αλήθεια αυτό; https://t.co/5i5oh0FzJC

— LoukasK (@Loukas_7) June 26, 2019

omg τώρα το είδα.
Η Νοτοπούλου έβαλε τον Αντετοκούμπο @Giannis_An34 σε προεκλογική διαδυκτιακή αφίσα με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ δίπλα από το πρόσωπό του
Ίσως ότι πιο χυδαία εκμετάλλευση έχω δει
Βέβαια αν ο Γιάννης είναι οκ με αυτό πάω πάσο… https://t.co/ThVacOXEf0

— Helen (@HelenaDaZeus) June 26, 2019

Υπαρχει καποιος ανθρωπος με στοιχειώδες IQ που να μπορεί να βρει εστω μισό κοινό που να συνδέει τη Νοτοπούλου με τον Αντετοκούμπο; Πραγματικα, για ποιον τα γραφουνε;

— τζι-θεο (@g_theo) June 26, 2019

Για το πανηλίθιο και νομικά επιλήψιμο τουι της Νοτοπούλου για τον Γιάννη, φταίει:
α) ότι είναι άσχετη η ομάδα της;
β) ότι δεν έχει ομάδα και τα κάνει όλα μόνη της;
γ) ότι ως κλασικό κομματόσκυλο δεν έχει ιδέα από την πραγματικότητα;
δ) ότι ως στόκος έχει άγνοια κινδύνου;

— ManolisAst (@ManolisAst) June 26, 2019

οκ, καμία αιδώς.
ντροπή ρε. https://t.co/UgB1PiOhmJ

— θιθθόνι (@sissoni_) June 26, 2019

Έλεος, επιτέλους έλεος. https://t.co/8WIqcv8bVu

— adiasistos (@adiasistos) June 26, 2019

Πολιτικά καπελωματα στην επιτυχία ενός ανθρώπου, αν έχεις λίγο ψυχή κατέβασε το. https://t.co/iBwV4SSMDJ

— Ο Μπίρλας κι ο Κόρκος (@kakomyrios) June 26, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα