Κρήτη: Ο μικρός Αλέξης και ο μικρός Κυριάκος σε ένα ξεκαρδιστικό σποτ

Κρήτη: Ευφυές και αστείο για μια ακόμη φορά το σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Οι δημιουργεί έκαναν εξαιρετικοί δουλειά και μάλιστα στο πνεύμα των εκλογών.

Ο μικρός Αλέξης και ο μικρός Κυριάκος, δύο αντιθετικά αδέρφια, προετοιμάζονται για τον αγώνα τον 5 χιλιομέτρων. Το σποτ ξεκινάει με τη μητέρα τους να τους ξυπνάει για το πρωινό.

Το δωμάτιο του μικρού Αλέξη έχει αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ και του Φιντέλ Κάστρο.

Από ομάδες έχει αφίσες του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ. Αντίθετα, το δωμάτιο του μικρού Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μόνο κοινό με το δωμάτιο του αδερφού τουμια αφίσα της Λίβερπουλ.

Τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το… σχολείο. Και οι ατάκες δίνουν και παίρνουν. Οι δημιουργοί των διαφημιστικών σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης μας έχουν… συνηθίσει σε χιουμοριστικά βιντεάκια. Αυτό βέβαια ξεπερνά όλα τα προηγούμενα.

Ημιμαραθώνιος Κρήτης με Αλέξη και Κυριάκο

Ο Αλέξης και ο Κυριάκος θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης Εσύ ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή; www.cretehalfmarathon.com Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019 , Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Προσοχή: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματικήΠρωταγωνιστές του σποτ δύο παιδιά 12 ετών, ο Αλέξης και ο Κυριάκος – Ο Κυριάκος και ο Αλέξης.Η μαμά τους ξυπνάει για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης όπου θα τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα , του Μαρξ , του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναικού και της ΛίβερπουλΤο δωμάτιο του Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού , του Άνταμ Σμιθ , την σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια. Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό , τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το σχολείο. Θα ακούσετε ατάκες που δεν τις έχετε ακούσει ΠΟΤΕ!Και κάπως έτσι τελειώνει το πρώτο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης 2019Καλή αντάμωση στο Αρκαλοχώρι!Crete Half Marathoncopyright © all rights reserved

Gepostet von Ημιμαραθώνιος ΚρήτηςCrete Half Marathon am Dienstag, 25. Juni 2019

Ο Ημιμαραθώνιος έχει γίνει πια θεσμός για την Κρήτη. Θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι. Συμμετοχές στο www.cretehalfmarathon.com

Keywords
Τυχαία Θέματα