Νίκος Τόσκας : Πρέπει να περάσουμε στην αριστερά της πράξης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, αρμόδιος για την προστασία του πολίτη, Νίκος Τόσκας , μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Πρακτορείο 104,9 fm, αναφέρθηκε στην πολιτική συγκυρία, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα, θα καταφέρουν να βρουν κοινό βηματισμό με την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Ενώ τόνισε πως ο μόνος τρόπος για να επέλθει σταθερότητα στην χώρα είναι η ανάπτυξη,

επισημαίνοντας «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με χάρτινα σπαθιά , πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης, με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη». Ενώ σε σχέση με το επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως το κόμμα πρέπει να συνδεθεί με την κοινωνία ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει δημοκρατική βάση συμπόρευσης με τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου.

Σε ότι αφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με το ΔΝΤ και την αντιπαράθεση Βερολίνου-ΔΝΤ ο κ. Τόσκας τόνισε «το έχουμε ξαναδεί το έργο με το ΔΝΤ -μένει δεν μένει στο πρόγραμμα – στο τέλος θα επικρατήσουν σώφρονες απόψεις. Η αποσταθεροποίηση περιοχών της Ευρώπης δεν ευνοεί κανέναν, ούτε τις ΗΠΑ ούτε τις αγορές», κατέληξε.

Το άρθρο Νίκος Τόσκας : Πρέπει να περάσουμε στην αριστερά της πράξης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα