Σενάριο ταινίας : Έκλεψαν 470.000 ευρώ και έπεσαν και οι ίδιοι θύματα ληστείας !

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

του Πέτρου Καρσιώτη

Μοιάζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Παραμονές δεκαπενταύγουστου, ομάδα Ελλήνων και Αλβανών, στην οποία συμμετείχαν και τα παιδιά μιας εκ των τριών γυναικών ,που πήραν μέρος, έκανε μεγάλη… μπάζα.

Εκμεταλευόμενοι οι δράστες την… ερημιά των ημερών, εισέβαλαν σε εγκαταστάσεις εταιρίας οπωροκηπευτικών και από συγκεκριμένο χώρο, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο,αφαίρεσαν

470.000 ευρώ, που είχαν μείνει εκεί λόγω των αργιών του 15αύγουστου.

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά.Τα μέλη της συμμορίας άρχισαν τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικα νησιά, όπως στη Μύκονο και αλλού, ενώ προχώρησαν ανάλογα με το μερίδιό του ο καθένας στην αγορά και τριών πολυτελών αυτοκινήτων.Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, κάποιοι άλλοι κακοποιοί πληροφορήθηκαν το μεγάλο… κόλπο των Αλβανών.Μπήκαν στο σπίτι μιας εκ των γυναικών και έκλεψαν χιλιάδες ευρώ!

Η γυναίκα αυτή, που είχε πάρει μέρος στη διάρρηξη, πήγε στο Τμήμα των Πετραλώνων και κατάγγειλε την κλοπή από άλλους διαρρήκτες! Η σπείρα, αποτελείτο από τέσσερις Έλληνες, έναν 27χρονο άνδρα και τρεις γυναίκες ηλικίας 20, 22 και 43 ετών και έναν 21χρονο υπήκοο Αλβανίας. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και το έκτο μέλος της σπείρας, που πρόκειται για 17χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Εξεταζόμενοι για την διάρρηξη, ομολόγησαν την πράξη τους και στην κατοχή τους βρέθηκε χρηματικό ποσό 20.970 ευρώ, τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα πιστόλι κρότου,ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,2 γραμμαρίων, αλλά και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Τώρα… λογικά η Αστυνομία πρέπει να ψάξει να βρει και τους κλέφτες των… κλεφτών!

Το άρθρο Σενάριο ταινίας : Έκλεψαν 470.000 ευρώ και έπεσαν και οι ίδιοι θύματα ληστείας ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα