Νέο βίντεο από τους τζιχαντιστές με εκτέλεση Αμερικανού δημοσιογράφου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνεχίζονται τα αποτρόπαια εγκλήματα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο Ιράκ και τη Συρία. Οι ίδιοι οι τζιχαντιστές έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα χαρακτηριστικό της αγριότητάς τους βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από δύο περίπου χρόνια στη Συρία.

Το βίντεο, που έχει τίτλο «Ένα Μήνυμα για την Αμερική», απεικονίζει έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο Φόλεϊ, γονατισμένο και με δεμένα χέρια, να απευθύνεται στην οικογένειά του

και να εύχεται να μπορούσε να την ξαναδεί. Κατόπιν, ένας τζιχαντιστής μιλά στην κάμερα, και έπειτα αποκεφαλίζει τον Φόλεϊ.

Μάλιστα στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ένας ακόμα Αμερικανός δημοσιογράφος, ο Στίβεν Σότλοφ, τον οποίο επίσης οι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι κρατούν όμηρο, με το μήνυμα: «Η ζωή αυτού του Αμερικανού πολίτη, Ομπάμα, εξαρτάται από την επόμενη απόφασή σου».

Από την πλευρά της κυβέρνησης των ΗΠΑ έγινε γνωστό ότι δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής εάν πρόκειται για αυθεντικό. «Εάν είναι αυθεντικό, είμαστε συγκλονισμένοι από την άγρια δολοφονία ενός αθώου Αμερικανού δημοσιογράφου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέιτλιν Χέιντεν.

Το άρθρο Νέο βίντεο από τους τζιχαντιστές με εκτέλεση Αμερικανού δημοσιογράφου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα