Νεκρός σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον στενός συνεργάτης του Πούτιν

Νεκρός σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, Μιχαήλ Λέσιν, ο οποίος υπήρξε υπουργός Τύπου.

Την είδηση μετέδωσε σήμερα νωρίς το πρωί ο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο δύο αξιωματούχους, έναν Ρώσο και έναν Αμερικανό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος που κατηγορείτο από την αντιπολίτευση ότι είχε φιμώσει τα μέσα

ενημέρωσης στη Ρωσία, όταν ήταν υπουργός, βρέθηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου The Dupont Circle στην αμερικανική πρωτεύουσα την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αμερικανικές αρχές ενημέρωσαν για τον θάνατο αυτό τη ρωσική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον και από τη στιγμή εκείνη τόσο οι αμερικάνικες όσο και οι ρωσικές αρχές έχουν αποδυθεί σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τις συνθήκες θανάτου του Λεσίν.

Στο θέμα αναφέρθηκε και το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, επικαλούμενο μέλη της οικογένειας του Λέσιν, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζοντας ότι ο 57χρονος Λέσιν υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η αστυνομία στην Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο θάνατος αυτός που διαπιστώθηκε την Πέμπτη στη Λεωφόρο Νιού Χαμσάιρ 1500, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο The Dupont Circle, αποτελεί «το αντικείμενο έρευνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα