Νεκρός ο μικρός Μάικλ-συνελήφθη και κατηγορείται για το θάνατό του η μητέρα του

Συγκλονίζει η εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης του 3χρονου Μάικλ Κούλαρ, ο οποίος αναζητείτο από την περασμένη Πέμπτη στο Εδιμβούργο αφού έπειτα από έρευνα και προσπάθειες των τοπικών αρχών, τελικά ο μικρός βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κομητεία Φάιφ, κοντά στο Εδιμβούργο.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τον Μίκαελ» δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας της Σκοτίας, όταν ανακαλύφθηκε η σορός του.

Μετά την ανακοίνωση του εντοπισμού του άψυχου κορμιού του παιδιού, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της μητέρας του, Ροζντίπ Κούλαρ,

η οποία κατηγορείται για το θάνατό του.

Η 33χρονη γυναίκα είχε υποστηρίξει ότι είχε βάλει τον γιο της για ύπνο και την επόμενη ημέρα δεν τον βρήκε στο κρεβάτι του.

Για την αναζήτηση του παιδιού εκατοντάδες εθελοντές κινητοποιήθηκαν, ενώ τηλεοπτικά δίκτυα παρακολουθούσαν λεπτό προς λεπτό την επιχείρηση εντοπισμού του.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Μάλκολμ Γκράχαμ, ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στις προσπάθειες και τόνισε ότι έλαβε πάνω από 500 κλήσεις στην ειδική τηλεφωνική γραμμή που είχε τεθεί σε λειτουργία για την εξαφάνιση του μικρού Μάικλ.

Από τη στιγμή του θανάτου του παιδιού, δεκάδες είναι όσοι άφησαν λουλούδια έξω από το σπίτι του και άλλοι τόσοι που συγκεντρώθηκαν σε εκκλησία της περιοχής για να παρακολουθήσουν την επιμνημόσυνη δέηση για το παιδί.

Keywords
Τυχαία Θέματα