Η " σκιά " του Σαμαρά (ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μια φορά, δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε ο στενός του φίλος και προσωπάρχης του Μεγάρου Μαξίμου Δημήτρης Κανελλόπουλος, όπως έγινε και το απόγευμα της Παρασκευής στη Συγγρού, όπου παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός λόγω της ονομαστικής του εορτής.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, ήταν στη Συγγρού από νωρίς, για τις σχετικές προετοιμασίες, και περίμενε τον Αντώνη Σαμαρά στον τρίτο όροφο, των κεντρικών

γραφείων, εκεί δηλαδή που είναι και το προσωπικό γραφείο του πρωθυπουργού.

Με το που πέρασε την πόρτα της Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, βρέθηκε δίπλα του, όπως άλλωστε γίνεται όλα αυτά τα χρόνια που συμπορεύονται μαζί, από το υπουργείο Εξωτερικών, όταν ο καλαματιανός πολιτικός, ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Ο πρωθυπουργός, όση ώρα δεχόταν τις ευχές από το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, όταν χρειαζόταν κάτι φώναζε τον " φίλο " του, ενώ όταν ο Αντώνης Σαμαράς, μπήκε στο γραφείο του ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, καθόταν στην πόρτα στο εσωτερικό του χώρου, και έδινε τις κατευθυντήριες.

Ακόμα και όταν ο πρωθυπουργός, έφυγε από τη Συγγρού, ο άνθρωπος που τον ξεπροβόδισε, ήταν ο προσωπάρχης του Μεγάρου Μαξίμου.

Γ. Σ.

Keywords
Αναζητήσεις
δημητρης κανελλοπουλος μαξιμου, δημητρης κανελλοπουλος σαμαρας
Τυχαία Θέματα