Νεκρός ο 68χρονος που πυροβόλησε γιο και σύζυγο στη Δάφνη


Κατέληξε πριν από λίγο ο 68χρονος ο οποίος τα ξημερώματα μαχαίρωσε το γιο του, πυροβόλησε τη σύζυγο του και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλαμάνας.
Ο 68χρονος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγο του η οποία έμενε με το γιο της στο ισόγειο της πολυκατοικίας, ενώ ο δράστης μόνος του στον πρώτο όροφο.

Μαχαίρωσε το γιό του με ψαλίδι

Το ζευγάρι

καυγάδιζε τακτικά, ενώ ο δράστης είχε διαπληκτισμούς και με γείτονες.
Αυτός ο καυγάς με την εν διαστάσει σύζυγο του, ήταν ο μοιραίος.

Αρχικά ο γιος του μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Τότε ο πατέρας πήρε ένα ψαλίδι και μαχαίρωσε το γιο του στην κοιλιά.

Κόλλησε το όπλο και έτσι σώθηκε η γυναίκα!

Ο 31χρονος τραυματίας και η μητέρα του βγήκαν έξω από το σπίτι. Βγήκαν στο δρόμο και φώναζα «βοήθεια». Τότε ο 68χρονος πήρε ένα 22άρι όπλο και πυροβόλησε πέντε φορές.
Μία από τις σφαίρες πέτυχε την σύζυγό του, τραυματίζοντάς την στο μηρό.
Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το όπλο του δράστη κόλλησε και για το λόγο αυτό δεν συνέχισε να την πυροβολεί ώστε να την σκοτώσει…
Στην κατάσταση αμόκ που ήταν, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Πατέρας, μητέρα και γιος διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου πριν από λίγο υπέκυψε στα τραύματα του ο 68χρονος, ενώ μητέρα και γιος έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα