Νέα στοιχεία: Υποθηκευμένο και «κόκκινο» το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Nέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το επίμαχο βοσκοτόπι της Ιθάκης το οποίο ο Χρήστος Καλογρίτσας έβαλε ως εγγύηση για να μπορέσει να πάρει το απαιτούμενο δάνειο και να συμμετάσχει τελικά στη διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω βοσκοτόπι των 5.000 στρεμμάτων είχε ήδη μπει ως εγγύηση από τον Σπύρο Καραμπάτσο, προκειμένου να λάβει ο ίδιος δάνειο. Στη συνέχεια ο Σπύρος Καραμπάτσος το παραχώρησε

τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος με τη σειρά του το έβαλε ως εγγύηση και το εμφάνισε να έχει εκτιμώμενη αξία 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό το δάνειο φέρεται να μην εξυπηρετείται και να έχει χαρακτηριστεί ως «κόκκινο», με το οφειλόμενο ποσό να φτάνει με τους τόκους και τις προσαυξήσεις στα 1,8 εκατ. ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό χθες, Τρίτη, όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την υπόθεση του διαγωνισμού και του ελέγχου των Πόθεν Έσχες θα εξεταστούν από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Στην Επιτροπή θα κληθούν ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελ. Κρέτσος και οι τέσσερις υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Το άρθρο Νέα στοιχεία: Υποθηκευμένο και «κόκκινο» το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα