Νέα σελίδα με Ρανιέρι στο τιμόνι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια σελίδα έκλεισε με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από την τεχνική ηγεσία της καθώς και των εμβληματικών ποδοσφαιριστών Γιώργου Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη που τίμησαν τη φανέλα με το Εθνόσημο, όμως αμέσως ανοίγει μια καινούργια, έχοντας βέβαια ως παρακαταθήκη τις επιτυχίες της δεκαετίας 2004 – 2014.

Σε αυτή τη νέα

πορεία θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ένας ακόμα καταξιωμένος προπονητής ο Ιταλός Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία με στόχο να εξελίξει και να ανεβάσει επίπεδο την Εθνική μας ομάδα, στηριζόμενος στους πολύ καλούς νέους ποδοσφαιριστές που έρχονται πίσω από την παλαιότερη γενιά, παίκτες με πολύ καλά χαρακτηριστικά και στοιχεία που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΠΟ, που είναι αρμόδια για την Εθνική μας ομάδα, έχει ως στόχο την περεταίρω ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού που στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας μας αλλά και τον εκσυγχρονισμό των δομών που είναι απαραίτητες για να περάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην επόμενη μέρα και να παρουσιαστεί πανέτοιμο για τις υποχρεώσεις που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο για την προκριματική φάση του Euro 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Μάλιστα σε αυτό το ξεκίνημα θα θυμηθούμε και τον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας καθώς θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας την Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ μετά θα παίξει εκτός έδρας με τη Φιλανδία (11/9).

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα μετέχει στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης με αντιπάλους, εκτός των προαναφερθέντων, την Ουγγαρία, τα Νησιά Φερόε και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Το άρθρο Νέα σελίδα με Ρανιέρι στο τιμόνι εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα