Θεσσαλονίκη: Συνολικά 17 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε συνολικά 17 συλλήψεις οδήγησαν οι συντονισμένοι έλεγχοι της αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης:

Συγκεκριμένα, περιπολούντες αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ., πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, κατά τους οποίους συνέλαβαν συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες της 04-07-2014 στην Ανάληψη, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση (310) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας (DVD) και (80) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους μουσικής (CD).

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, μεσημβρινές ώρες της 04-07-2014 στην περιοχή της Ανάληψης, 52χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο είχε εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία ηλεκτρονικός υπολογιστής, στον οποίο διενεργούνταν παράνομα παίγνια από 54χρονη ημεδαπή, η οποία επίσης συνελήφθη.

συνολικά τρία (3) άτομα, που κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε βάρος ενός κ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα ποδήλατο, που είχε κλαπεί από τον Ιούνιου του τρέχοντος έτους.

συνολικά τρία (3) άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και ένα (1) για παραβίαση Διάταξης Εισαγγελέα που αφορούσε σε ¨Μη απομάκρυνση από τον τόπο διαμονής του¨.

Από δικυκλιστές αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνολικά τέσσερα (4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

συνολικά τρία (3) άτομα λόγω στέρησης των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους τη χώρα από δικυκλιστές αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Συνολικά 17 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα