Βούλτεψη: “Θα διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επίταξη των απεργών της ΔΕΗ, αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ: «Η απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Σε όλους τους τόνους είχαμε πει ότι θα διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον.»

Συνεχίζοντας

η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Ο νόμος θα επιβληθεί. Υπάρχει κυβέρνηση, χώρα, λαός, δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει. δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει ο συνδικαλιστής για την κυβερνητική πολιτική.»

Η κ. Βούλτεψη κατήγγειλε ότι η απεργία ήταν υποκινούμενη, και ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι όμηροι κάποιων συνδικαλιστών ηγεσιών που αποφάσιζαν να ενταχθούν στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ακούγαμε φληναφήματα αντί για αιτήματα» είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Ο λαός και η ελληνική οικονομία χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα για τις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε».

Το άρθρο Βούλτεψη: “Θα διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα