Ναταλία Γερμανού: Βολές «κατά ριπάς» για Παπαβασιλείου & Δρυμούση!!

Πρεμιέρα είχε για 5η συνεχή σεζόν η εκπομπή «Μες την καλή χαρά» με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού να απαντάει στα σχόλια των πρώην συνεργατών της Βασίλη Δρυμούση και Έλενα Παπαβασιλείου.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Δρυμούσης είχε δηλώσει ανοιχτά ότι τον «απομάκρυναν» από την εκπομπή και είχε υποδείξει ως ηθικό αυτουργό τη Ναταλία.

Από την άλλη, η Έλενα Παπαβασιλείου,

δεν έχανε ευκαιρία να δηλώνει πως «δεν είχε δέσει με την ομάδα και ένιωθε κάθε φορά φιλοξενούμενη». Επιπλέον, εξέφρασε το παράπονο πως «δεν της είχε δοθεί αρκετός τηλεοπτικός χρόνος» και πως «χαίρεται που τελείωσε αυτή  η συνεργασία», θεωρώντας υπεύθυνη για όλα αυτά την Ναταλία.

Φυσικά, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να αγνοήσει τις «μπηχτές» των πρώην συνεργατών της και φρόντισε να τους βάλει στη θέση τους από την πρώτη κιόλας εκπομπή.

Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία όταν αναφέρθηκε στα διαζύγια των Λοτσάρη-Σκορδάλη και Παπαρίζου- Μαυρίδη, σχολιάζοντας:

 «Με στεναχωρούν πάντα τα ερωτευμένα ζευγάρια που επιλέγουν να λύσουν τις διαφορές τους δημόσια. Το ίδιο και οι φίλοι και οι πρώην συνεργάτες που αποφασίζουν να πάρουν ένα μικρόφωνο και να εκθέσουν τους ανθρώπους με τους οποίους κάποτε είχαν καλές σχέσεις λέγοντας "τώρα θα σε ξεκατινιάσω". Θεωρώ ότι ακυρώνει κανείς τον εαυτό του, τον αυτοσεβασμό του. Το θεωρώ κατινιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα