Ν. Φωτόπουλος: Αν βρεθεί έστω και ένα ευρώ κατάθεση θα αυτοκτονήσω!

Στις κατηγορίες του ΣΔΟΕ για διασπάθιση δημοσίου χρήματος στη ΔΕΗ από τους συνδικαλιστές θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.

Υπενθυμίζεται, πως σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» γνωστοποίησε σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο εστάλη ήδη στον υπουργό Περιβάλλοντος και τον αρμόδιο εισαγγελέα,

και στο οποίο αναφέρεται πως συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ είχαν στήσει «πάρτι κατασπατάλησης» δημοσίου χρήματος σε βάρος της ΔΕΗ, καθώς όπως τονίζεται, «μέσω υπερτιμολογήσεων εισέπραξαν ποσά που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ».

«Όση λάσπη κι αν πετάξουν ό, τι και να κάνουν, το στόμα δεν πρόκειται να μας το κλείσουν. Οι κρατικοδίαιτοι ψευτοεπενδυτές που θέλουν να διαλύσουν τη ΔΕΗ θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους», διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και όσον αφορά τις κατηγορίες επανέλαβε το αίτημά του «να ανοίξουν εδώ και τώρα οι λογαριασμοί όλων των συνδικαλιστών τα τελευταία είκοσι χρόνια». «Αν βρεθεί σε μένα έστω και ένα ευρώ κατάθεση ή οποιαδήποτε αγορά, δεν θα παραιτηθώ, θα αυτοκτονήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα