Μητσοτάκης: Ή εγώ ή ο Τσίπρας, ή με εμάς ή με τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εκδήλωση στην Τεχνόπολη για το βιβλίο «Το νησί που φεύγει, 121+1 κείμενα για την κρίση» του καθηγητή Γιώργου Παγουλάτου.

Και αυτό γιατί στο ίδιο πάνελ βρέθηκαν Κυριάκος Μητσοτάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Ευάγγελος Βενιζέλος .

Το δίλλημα που θέτει ο Μητσοτάκης

Σαφές ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ:

«Ή εγώ ή ο Τσίπρας, ή με εμάς ή με τον ΣΥΡΙΖΑ». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα «πανστρατιάς για μια νέα πατριωτική αλήθεια που υπερβαίνει τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος».

«Επάνω στην αλήθεια θα στηριχθεί ο νέος πατριωτισμός τον οποίο εμείς υπηρετούμε και υψώνουμε ως αντίπαλο δέος στον λαϊκίστικο εθνικισμό που μας καταστρέφει» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναφέρθηκε σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Παγουλάτου για να στηρίξει το έργο του Αντώνη Σαμαρά: « Όπως γράφει και ο Γιώργος “το 2014 ήταν σαφής η βελτίωση όλων σχεδόν των δεικτών… Η Κυβέρνηση ΤσίπραΚαμμένου κατάφερε να επιδεινώσει ξανά την κρίση ”ως αποτέλεσμα τυχοδιωκτικών πολιτικών χειρισμών”».

Παρακολουθήστε το βίντεο

Η πρόβλεψη Βενιζέλου

«Έρχεται τέταρτο μνημόνιο» είπε χακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνέχισε: «Θα στεναχωρήσω το φίλο μου τον Κυριάκο, η λύση δεν είναι η επιστροφή σε μία μονοκομματική κυβέρνηση θα πρέπει να προσκληθεί και ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ».

Εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο θόρυβος δεν είχε ακόμη κοπάσει από την ανεξαρτητοποίηση της Κατερίνας Μάρκου και την αιχμηρή απάντηση του Ποταμιού όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης από το πάνελ της εκδήλωσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό: «αυτό το τέρας το έχουν εκθρέψει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι αντιστάθηκαν…».

Το άρθρο Μητσοτάκης: Ή εγώ ή ο Τσίπρας, ή με εμάς ή με τον ΣΥΡΙΖΑ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα