Μητσοτάκης για Τσίπρα : «Από το σανό περάσαμε στα βοσκοτόπια» (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα πλαίσια της ΔΕΘ.

Νωρίτερα σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε με δηκτικό τρόπο πως «Από το σανό, περάσαμε στα βοσκοτόπια».

Ενώ ζήτησε για άλλη μια φορά της άμεση διεξαγωγή εκλογών λέγοντας με έμφαση, «Όσο πιο σύντομα

γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα για τον τόπο. Το κόστος είναι πολύ μικρό μπροστά στην τεράστια ζημιά που κάνει η παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών αναφερόμενος στην αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το πόθεν έσχες των καναλαρχών, αναρωτήθηκε «Αλήθεια; Δεν έγινε έλεγχος πόθεν έσχες; Ο διαγωνισμός αυτός είναι έωλος».

Ενώ έκανε για άλλη μια φορά σαφές πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όταν έρθει στην εξουσία θα καταργήσει τον Νόμο Παππά ενώ δεν θα υπάρξει όπως είπε «αριθμητικός περιορισμός στον αριθμό των καναλιών που θα εκπέμπουν στη χώρα. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ολιγοπώλιο που έχει μέσα του το σπέρμα της διαπλοκής», σημείωσε.

Αναφερόμενος στο χιούμορ του κ. Τσίπρα σχετικά με την σύλληψή του του αρκέστηκε να δηλώσει, πως δεν «είναι και πολύ υγιές σε μια Δημοκρατία ο πρωθυπουργός να αφήνει υπονοούμενα για τη σύλληψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σχετικά με την μεθοδολογία αντιμετώπισης του «άβατου των Εξαρχείων» από μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως δεν υφίσταται θέμα επιχειρησιακής δυστοκίας της αστυνομίας, αλλά έλλειψης πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση να συγκρουστεί πολιτικά και επιχειρησιακά με τους μπαχαλάκηδες. Ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν, αυτό ζητά η πλειοψηφία της κοινωνίας». Και αυτή είναι μια ατζέντα της κοινής λογικής και όχι δεξιά ατζέντα», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης

δείτε live την συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Το άρθρο Μητσοτάκης για Τσίπρα : «Από το σανό περάσαμε στα βοσκοτόπια» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα