Τσίπρας : Χωρίς δικαιολόγηση πόθεν έσχες δεν δίδεται τηλεοπτική άδεια-live στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρθηκε έως τώρα σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τόσο στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές και την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, όσο και στο ακανθώδες θέμα των τηλεοπτικών αδειών και με τα ζητήματα που έχουν προκύψει με το πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα ,που πλειοδότησε

στον εν λόγω διαγωνισμό.

Όπως υποστήριξε με έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας «Αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές, δεν μας ενδιαφέρει το όνομα, δεν έχουμε φίλους εμείς, δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο».

Η κοινωνία όρθια από την κρίση

Σε ότι αφορά στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές εκτίμησε ότι η κυβέρνηση άντεξε στην πίεση των δανειστών κατά την διαπραγμάτευση, αν και αποδέχτηκε το γεγονός «ότι ο λαός δεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας» καθώς η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να υλοποιήσει μια δύσκολη συμφωνία προσαρμογής.

Ενώ επιπρόσθετα υποστήριξε πως η κοινωνία βγαίνει όρθια από την κρίση παρά τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στις «γερασμένες πολιτικές δυνάμεις» -‘όπως είπε, που έχουν συσπειρωθεί εναντίον της κυβέρνησης καθώς έχουν αντιληφθεί πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρένθεση.

Σχετικά με την συνάντησή του με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα , τόνισε ότι με τις δηλώσεις του ο ίδιος ο Διοικητής, αποσυνέδεσε την δικαστική έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ από τις δρομολογούμενες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα.

Ενώ επιπλέον εμφανίστηκε βέβαιος ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα δοθεί η δόση των 2,8 δισ ευρώ όπως και ότι θα προχωρήσουν στο στάδιο της εφαρμογής οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης, όπως είναι το πάγωμα των οφειλών στον ΟΑΕΕ.

Δείτε live την ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ :

Το άρθρο Τσίπρας : Χωρίς δικαιολόγηση πόθεν έσχες δεν δίδεται τηλεοπτική άδεια-live στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα