Μάρδας: «Οι στόχοι του πρώτου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να υφίστανται»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, σε τοποθέτηση του σχετικά με τις επιδόσεις της κυβέρνησης όπως και με τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβερνητική πολιτική το αμέσως επόμενο διάστημα σημείωσε πως οι δυσκολίες της διαπραγμάτευσης μετέβαλλαν πλευρές του αρχικού κυβερνητικού σχεδιασμού χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχει εγκαταλειφθεί.

Ειδικότερα ο κ. Μάρδας δήλωσε :

«Η διαπραγμάτευση έπρεπε να γίνει και

έγινε με έναν τρόπο πρωτόγνωρο. Αν κάποιος μετρήσει τις επιδόσεις αυτής της κυβέρνησης αυτά τα δύο χρόνια και τις επιδόσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, ψυχρά θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι επιδόσεις ήταν καλύτερες. Σαφώς ο κόσμος κουράστηκε, αλλά για να σηκωθεί ένα τρένο και να μπει σε μια άλλη σιδηροτροχιά θέλει χρόνο. Οι στόχοι του πρώτου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να υφίστανται. Υπήρχε ένα πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά στη διαμόρφωση της πολιτικής δεν ήμασταν οι μόνοι παίχτες. Αναγκαστήκαμε να αποκλίνουμε από τους στόχους και εκεί οδηγηθήκαμε στις εκλογές. Αυτά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί ισχύουν σε βραχυχρόνιο επίπεδο, δεν θα είναι μόνιμα. Ζητούμενο πλέον είναι να αυξηθεί η πίτα της οικονομίας, όπως θα γίνει από το 2017».

Το άρθρο Μάρδας: «Οι στόχοι του πρώτου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να υφίστανται» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα