Μητέρα Καρολάιν – Γλυκά Νερά: “Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω”

Στην Αθήνα, κοντά στον γαμπρό της και στο μόλις 11 μηνών εγγονάκι της, βρίσκεται η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης. Η κ. Σουζάν, μητέρα του θύματος, ταξίδεψε από την Αλόνησσο όπου διαμένει εδώ και πολλά χρόνια με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ. Στο νησί αυτό μεγάλωσε η 20χρονη Καρολάιν, όταν μετακόμισαν μετά τον γάμο τους ο πατέρας της και η Φιλιππινέζα μητέρα της. Η κοπέλα επισκεπτόταν συχνά τους γονείς της στο νησί, μαζί με την οικογένειά της.

 Η
μητέρα της 20χρονης μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω”.

Η κυρία Σουζάν είπε πως δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω και ότι δεν ξέρει ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού της.

Οι δηλώσεις της μητέρας της 20χρονης Καρολάιν:

Η μητέρα της 20χρονης έφθανε στην Αθήνα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του παιδιού της. Ο δράστης έφραξε τις αεροφόρους οδούς του θύματος προκαλώντας στη νεαρή μητέρα ασφυξία η οποία θεωρείται ότι είναι αιτία θανάτου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος έφραξε την αναπνοή της κοπέλας με ένα κομμάτι υφάσματος -πιθανότατα μπλούζα- και ταυτόχρονα της έφραξε με τα δάχτυλά του τη μύτη. Στο πρόσωπό της υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι το θύμα αντιστάθηκε έντονα. Με βάση τα αποτελέσματα της νεκροψίας, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού. Η ιατροδικαστική διαδικασία είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και νεότερα στοιχεία.

Οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο στο πίσω μέρος της οικίας στα Γλυκά Νερά, ανέβηκαν στη σοφίτα του σπιτιού- που είναι η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού- από την εσωτερική σκάλα, έδεσαν αμέσως τον άνδρα με μονωτική ταινία στο στόμα και στα μάτια, ενώ τη νεαρή γυναίκα που προσπάθησε να αντισταθεί και φώναζε, την έπνιξαν.

Ενδεικτικό του φρικτού τρόπου δράσης των δολοφόνων, είναι το γεγονός ότι όση ώρα βασάνιζαν τη μητέρα να τους πεί πού είναι τα χρήματα που φύλαγαν στο σπίτι- αν και ο σύζυγός της Μπάμπης, τους το είχε αποκαλύψει- είναι και το ότι απειλούσαν να σκοτώσουν το μωρό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα