Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια πρόταση γάμου που φέρνει τα πάνω κάτω

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανατροπές αναμένονται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, και αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα. Η ζωή της Σοφούλα είναι όλο αναταραχές και σκαμπανεβάσματα, ενώ μετά την αποχώρηση της από το μοναστήρι αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα. Σύμφωνα με το «Πρωινό» αφήνει πίσω όλα όσα πέρασε, και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Μάλιστα, ο Αλέξης Μίχας έδωσε νέο spoiler και αφορά την επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα. Ο έρωτας τους θα αναζωπυρωθεί.

Ακόμα θα γίνει μια πρόταση

γάμου στην πλατεία του Διαφανίου, που θα κάνει πολλούς να χαρούν. Θα φτάσει τελικά αυτό το ζευγάρι στον γάμος; Έρχονται πολλές εξελίξεις και ανατροπές στο Διαφάνι, που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Επεισόδιο Τετάρτης 12/5

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ; Παρά τις νέες δυσάρεσετες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πάρα πολλά. Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια αρκετά παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα μέσω της οποίας μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να γλιτώσει τόσο τον εαυτό της όσο και τους υπόλοιπους απ’ τα δεσμά του Δούκα. Από την άλλη μεριά, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος με τη σειρά του ζητάει τη βοήθειά της. Θα την πείσει να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

Άγριες Μέλισσες spoiler

Keywords
Τυχαία Θέματα