Μήνυμα παραμονής στον Ολυμπιακό έστειλε ο Μάρκο Σίλβα

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και από τα όσα κατάφερε η ομάδα του τη φετινή σεζόν παρουσιάστηκε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος προπονητής είδε -και βλέπει ακόμα- το όνομά του να πρωταγωνιστεί σε πολλά σενάρια σχετικά με πιθανή μετακίνησή του σε πάγκο άλλης ευρωπαϊκής ομάδας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό πολλά δημοσιεύματα παρουσίαζαν σχεδόν σίγουρη την συνεργασία του με την Πόρτο, αν και κάτι τέτοιο τελικά

δεν συνέβη, αφού οι »δράκοι» συμφώνησαν με τον Ζοζέ Πεσέιρο.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση στο θέμα που απασχολεί τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας και, κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, τόνισε ότι η απάντηση στα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πως έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να το εξαντλήσει.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την χρονιά αυτή. Με την δουλειά, τα αποτελέσματα αλλά και την συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Επίσης αισθάνομαι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι οι αρμόδιοι είναι ικανοποιημένοι. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και αυτό είναι η απάντηση», τόνισε χαρακτηριστικά, βάζοντας έτσι τέλος στην φημολογία που είχε αναπτυχθεί πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα