Μιχαλολιάκος: Όχι στο ξεπούλημα της λεγόμενης μικρής ΔΕΗ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μήνυμα στο οποίο εναντιώνεται στο νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», έστειλε ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, από τη φυλακή Κορυδαλλού στην οποία κρατείται.

Διαβάστε το μήνυμα του κ. Μιχαλολικάκου:

«Η Χρυσή Αυγή,

η οποία σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις φυλλάδες των “νταβατζήδων” δεν έχει θέσεις, δυστυχώς γι’ αυτούς έχει θέσεις και μάλιστα θέσεις συγκεκριμένες για τα φλέγοντα ζητήματα της Πατρίδας.

Στο θέμα της ενέργειας και ειδικότερα στο ζήτημα της ΔΕΗ η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στο ξεπούλημα της κρίσιμης για την ίδια την Εθνική μας Ανεξαρτησίας κρατικής επιχειρήσεως ΔΕΗ.

Η κυβέρνηση της ξενοκρατίας, η κυβέρνηση του Μνημονίου θέλει να ξεπουλήσει ολόκληρη την Πατρίδα, έχει εκχωρήσει με τα Μνημόνια την ίδια την εθνική κυριαρχία, γιατί να διστάσει στο δρόμο τον κατηφορικό και αντεθνικό, που έχει πάρει, να ξεπουλήσει και την ΔΕΗ;

Κρίσιμη για την επιβίωση του Ελληνισμού τομείς της οικονομίας (Ενέργεια, Τηλεπικοινωνίες, Ύδρευση κ.α.) πρέπει να ευρίσκονται υπό τον πλήρη εθνικό έλεγχο, εάν θέλουμε να είμαστε κράτος ελεύθερο, κράτος εθνικό.

Έτσι, λοιπόν, τόσο εγώ, όσο και οι άλλοι έξι βουλευτές, που είμαστε φυλακή ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά ΟΧΙ στο ξεπούλημα της λεγόμενης μικρής ΔΕΗ.

Όμως, η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, παρ’ όλο το γεγονός ότι έχουμε πολιτικά δικαιώματα, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μας απαγορεύει να πάμε στην βουλή και να ψηφίσουμε.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους…»

Το άρθρο Μιχαλολιάκος: Όχι στο ξεπούλημα της λεγόμενης μικρής ΔΕΗ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα