Επίθεση Χρυσής Αυγής σε Τσίπρα: «Πουλάει φούμαρα για το δημοψήφισμα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θετική στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή. Την ίδια στιγμή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει ότι η πρότασή του δεν απευθύνεται στους βουλευτές

της Χρυσής Αυγής, γεγονός που σχολιάστηκε με δηκτικό τρόπο από το κόμμα.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνεται σε όλους τους βουλευτές πλην αυτών της Χρυσής Αυγής.

«Σε όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, θα αναζητήσουμε αυτές τις 120 υπογραφές, ξεκινώντας από τον αριθμό 71 που είναι οι βουλευτές μας» τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο κ. Βίτσας.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής, που κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.

«Οι Συριζαίοι πουλάνε φούμαρα στον ελληνικό λαό, φλυαρούν εκ του ασφαλούς, ενώ στην πράξη αποδεικνύονται οι καλύτεροι υπηρέτες της μνημονιακής πολιτικής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει.

«Η Χρυσή Αυγή λέει ναι στο δημοψήφισμα για την ΔΕΗ. Πάγια θέση μας είναι να αποφασίζει ο ελληνικός λαός για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Η διχαστική τακτική του Σύριζα και η επίθεση κατά του κόμματός μας υπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες και στηρίζει ουσιαστικά την αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου.

Στην πράξη αποδεικνύεται πως ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνει το δημοψήφισμα, καθώς μετά την άρνηση του ΚΚΕ, είναι απαραίτητες οι υπογραφές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Το άρθρο Επίθεση Χρυσής Αυγής σε Τσίπρα: «Πουλάει φούμαρα για το δημοψήφισμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα