”Παίξτε κι εμάς…”! Η Χρυσή Αυγή σε …διαδικασία ”προσκολλήσεως” για το δημοψήφισμα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα μικρό ”ρολάκι”, ή αλλιώς, ένα μικρό μερίδιο από το μέτωπο των αντιμνημονιακών δυνάμεων διεκδικεί από τον Τσίπρα, η Χρυσή Αυγή, καθώς απ’ ότι φαίνεται, ζήλεψε την δόξα του για την έμπνευση που είχε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα…

Έτσι, λοιπόν, ”γνέφει” καταφατικά κι

αυτή στο δημοψήφισμα για την μικρή ΔΕΗ λέει η Χρυσή Αυγή παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν προσκάλεσε το ακροδεξιό κόμμα στην πρόταση συνεργασίας που απηύθυνε.

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της τονίζει ότι συμφωνεί με το να γίνει δημοψήφισμα και επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως «πουλάει φούμαρα στον ελληνικό λαό».

Ειδικότερα το ακροδεξιό κόμμα τονίζει ότι «Στην πράξη αποδεικνύεται πως ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνει το δημοψήφισμα, καθώς μετά την άρνηση του ΚΚΕ, είναι απαραίτητες οι υπογραφές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Απάντηση Χρυσής Αυγής σε Βίτσα και Σύριζα για το δημοψήφισμα: ο Τσίπρας πουλάει φούμαρα στον ελληνικό λαό!

Η Χρυσή Αυγή λέει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για την ΔΕΗ. Πάγια θέση μας είναι να αποφασίζει ο ελληνικός λαός για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.

Η διχαστική τακτική του Σύριζα και η επίθεση κατά του κόμματός μας υπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες και στηρίζει ουσιαστικά την αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου.

Στην πράξη αποδεικνύεται πως ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνει το δημοψήφισμα, καθώς μετά την άρνηση του ΚΚΕ, είναι απαραίτητες οι υπογραφές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι Συριζαίοι πουλάνε φούμαρα στον ελληνικό λαό, φλυαρούν εκ του ασφαλούς, ενώ στην πράξη αποδεικνύονται οι καλύτεροι υπηρέτες της μνημονιακής πολιτικής».

Το άρθρο ”Παίξτε κι εμάς…”! Η Χρυσή Αυγή σε …διαδικασία ”προσκολλήσεως” για το δημοψήφισμα! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα