Μετωπική Μεϊμαράκη και Σαμαρά – Κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού: Προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές και ψέματα

Στην αντεπίθεση περνάει το στρατοπέδο Σαμαρά με συνεργάτες του να απαντούν στις κατηγορίες του προέδρου της ΝΔ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ενέπλεξε με δηλώσεις του τον πρώην πρωθυπουργό στο στραπάτσο με την εταιρεία που ανέλαβε την εκλογή. Το θέμα είναι ότι τα εσωκομματικά… μαχαίρια έχουν βγει από τις θήκες τους και όλοι στη «γαλάζια» παράταξη περιμένουν με αγωνία να δουν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα μετά το χθεσινό φιάσκο.

Ειδικότερα.

συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν τα εξής:

«Ο λαός της ΝΔ ένιωσε χθες πρωτοφανή προσβολή και απογοήτευση. Όσοι έχουν ευθύνες για ό,τι συνέβη οφείλουν να τις αναλάβουν και όχι να τις μεταθέτουν αλλού. Ο Αντώνης Σαμαράς καμία απολύτως εμπλοκή δεν έχει σε όλα αυτά. Κάνουν λάθος όσοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν με κουτοπονηριές, ανοησίες και ψέματα».

Και συνεχίζουν: «Τι εξυπηρετούν; Γιατί το κάνουν; Γιατί εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά με μια εταιρεία πληροφορικής που συνεργάζεται με τη ΝΔ ήδη απο την εποχή που ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν γραμματέας του κόμματος; Τι εξυπηρετεί η εμπλοκή και συνεργατών του κ. Σαμαρά οι οποίοι δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με αυτή την εταιρεία; Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα; Ομως, αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα του κόμματος και η ομαλή ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. Να μην ξεχνάει κανείς ότι ο αντίπαλος είναι αλλού».

Κόντρα Μεϊμαράκη-Σαμαρά

H επιλογή του κ. Μεϊμαράκη να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στον κ. Σαμαρά για τη σχέση του με την εταιρεία που είχε επιλεγεί για τις εσωκομματικές εκλογές, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ και για το κλίμα εμφυλίου που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του κόμματος.

«Άκουσα το Βορίδη να λέει να ζητήσω συγγνώμη, εκείνος όμως την ήξερε την εταιρεία και δικηγορικά. Οι άρτι αφιχθέντες να σέβονται λίγο αυτούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για το κόμμα και να είναι πιο προσεκτικοί. Ο κ Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία. Το Μέγαρο Μαξίμου επί Σαμαρά γνώριζε την εταιρεία και όλοι εγγυήθηκαν. Γιατί εκπλήσσονται όλοι;», δήλωσε το πρωί ο κ. Μεϊμαράκης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα