Με βροχές και καταιγίδες έρχεται ο Σεπτέμβριος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας θα υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά της χώρας κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. H θερμοκρασία θα παρουσιάσει και αυτή μικρή πτώση κατά κύριο λόγο στα βόρεια της χώρας.

Αναλυτικότερα

Στην Αττική θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, με πιθανότητα βροχής κατά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με πέντε μποφόρ,

ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 μέχρι 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξάνονται, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί, 3 με τέσσερα μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με κάποιες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα βροχής, κυρίως, στα ορεινά. Τα, κατά τόπους ισχυρά, φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν προς το βράδυ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 μέχρι 30 βαθμούς.

Στην δυτική Ελλάδα, θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, έως 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 μέχρι 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, ενώ τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 18 έως τους 34 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους βόρειους ανέμους να φτάνουν τα 5 με έξι μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα θα φτάσει μέχρι τους 30 βαθμούς και τους 32 στη Νότια Κρήτη. Αντίστοιχος καιρός αναμένεται και για τα Δωδεκάνησα.

Το άρθρο Με βροχές και καταιγίδες έρχεται ο Σεπτέμβριος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα