Επέστρεψε στο σπίτι δύο μήνες μετά την κηδεία του!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, τα μέλη μιας οικογένειας στο Μεξικό όταν ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισαν τον 74χρονο παππού που είχαν αποτεφρώσει δύο μήνες νωρίτερα.

Ο 74χρονος Miguel Angel Gomar De Luna, αποφάσισε να φύγει μία μέρα από το γηροκομείο στο οποίο διέμενε, προκειμένου να πιει ένα ποτό. Έκτοτε αγνοείτο. Όταν λίγο καιρό αργότερα η αστυνομία βρήκε ένα πτώμα σε αποσύνθεση, κάλεσε την οικογένεια De Luna

προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα ως τον αγνοούμενο συγγενή τους.

Η κόρη του De Luna κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν μπορούσε να είναι απολύτως βέβαιη ότι πρόκειται για τον πατέρα της, όμως αν δεν επιβεβαίωνε την ταυτότητα του νεκρού, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τη σορό του, όπως της ανέφεραν οι αρχές.

Υπό την πίεση αυτή λοιπόν, η κόρη του 74χρονου αναγνώρισε τον αγνοούμενο πατέρα της στο άγνωστο πτώμα και λίγες ημέρες αργότερα τον αποτέφρωσαν.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Δύο μήνες μετά, η αστυνομία εντόπισε τον De Luna να κοιμάται στο δρόμο και να ζητιανεύει. Όταν χτύπησαν την πόρτα της οικογένειας και τους ανακοίνωσαν τον εντοπισμό του 74χρονου, εκείνοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Όπως λέει ο ίδιος ο De Luna: «Με θεωρούσαν νεκρό αλλά εγώ συνεχώς περπατούσα».

Το μεγάλο πρόβλημα της οικογένειας είναι τώρα η γραφειοκρατία και μία σειρά από τέτοιου είδους εμπόδια που θα πρέπει να υπερπηδήσουν, προκειμένου ο 74χρονος να μην θεωρείται νεκρός για την υπόλοιπη ζωή του.

Το άρθρο Επέστρεψε στο σπίτι δύο μήνες μετά την κηδεία του! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα