Με νέα νίκη (2-0) πέρασε στους «32» του Europa ο ΠΑΟΚ

Την πρόκρισή τους στη φάση των «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, του Γιουρόπα Λίγκ, πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ μετά από μια καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 απέναντι στη Σαχτιόρ Καραγκάντι.

Τα γκολ για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς, που θα παίξει την επόμενη αγωνιστική για την πρώτη θέση με την Άλκμααρ στην Τούμπα, σημείωσαν ο Λούκας Πέρεθ στο 54ο λεπτό

και ο Κίτσιου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (91’).

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση κόντρα στην Σαχτιόρ. Ο «δικέφαλος» κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα, είχε το Νίνη, τον Λούκας και τον Στοχ σε καλή μέρα, πράγμα που δύσκολα συνέβαινε το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ήρθαν και κάποιες φάσεις μπροστά από την εστία του Μοκίν, όμως αυτό που έλειψε ήταν το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, για αρκετή ώρα, οι δύο προπονητές επέλεξαν να μην αλλάξουν τίποτα. Παρέταξαν τις ομάδες τους χωρίς διαφοροποιήσεις, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν να έχουν την κατοχή της μπάλας. Κάπως έτσι, ήρθε και το γκολ, κάτι που δεν το θελε ο Λούκας, όπως φάνηκε.

Εν τέλει ο ΠΑΟΚ όχι μόνο αντιπαρήλθε χωρίς άλλα προβλήματα αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «κλείδωσε» τη νίκη με ωραίο γκολ του Κίτσιου, ύστερα από ωραία συνεργασία του σκόρερ με τον Σαλπιγγίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σαχτιόρ Καραγκάντι (Βίκτορ Κουμίκοφ): Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Μάλι, Ντζίντιτς, Ταράσοφ, Παριβάεφ (82’ Παϊζάνοφ), Βίσιους, Κάνιας, Φινοντσένκο, Γκαζαριάν (66’ Λούνιν), Χιζνιτσένκο (76’ Ζένκοβιτς).

Στον πάγκο: Ποκατίλοφ, Μποραντάεφ, Γαμπίσεφ, Νταραμπάγεφ.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (93’ Νέτσιντ), Νίνης (83’ Σαλπιγγίδης), Στοχ (78’ Βούκιτς), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Σκόνδρας, Κατσικάς, Ολίσε.

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 11

2. Άλκμααρ 8

3. Μακάμπι Χάιφα 2

4. Σαχτιόρ Καραγκάντι 2

Keywords
Τυχαία Θέματα