Με «φόντο» το Μόναχο

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απόψε το βράδυ (21:45), η Τσέλσι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον μεγάλο ημιτελικό του Champions League, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στον τελικό στις 19 Μαΐου στο Μόναχο.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή

του Λουίς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι Τέρι και Κέιχιλ.

Η «Μπάρτσα», τρεις μέρες πριν το «classico»με την Ρεάλ στο «Καμπ Νου», αναμέτρηση η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του τίτλου στην Primera Division, δε θα έχει στις τάξεις της τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος. Στην αποστολή συμμετέχουν κανονικά οι Κεϊτά και Αφελάι.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στα Κύπελλα Ευρώπης 14 φορές στην ιστορία τους, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν 5 νίκες, 4 ήττες και 4 ισοπαλίες. Τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν το 2009 (0-0, 1-1), με την «Μπάρτσα» να προκρίνεται στον τελικό, λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Η Τσέλσι μετρά 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στην έδρα της από ισπανικές ομάδες, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 6 νίκες, 8 ισοπαλίες και 13 ήττες εκτός έδρας, κόντρα σε αγγλικές ομάδες.

Διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα