Με 7-1 η ΑΕΚ «σκόρπισε» τον ΠΑΟ… Κρουσώνα

Με επτά γκολ φιλοδώρησε η ΑΕΚ τον ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος ... πλήρωσε την κακή εμφάνιση της γηπεδούχου με τον Ηλυσιακό και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο «αναστέναξε» αφού δέχτηκε 6 γκολ…

Με 4-2-3-1 η ΑΕΚ σε ακόμη ένα ματς, έχοντας Γεωργέα δεξί μπακ,

τον Πεταυράκη αριστερά, τους Ρόβα - Σταθάκη στόπερ, τους Ανάκογλου και Κορδέρο αμυντικά χαφ, δεξί εξτρέμ τον Πλατέλλα, αριστερό τον Γροντή και τον Ντακόλ να αλλάζει θέσεις μπροστά με τον Μπρέσεβιτς. Η Ένωση μπήκε καλά στο ματς, ή τουλάχιστον καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο, καθώς στα πρώτα λεπτά απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Κορδέρο και Ντακόλ, με το ματς να είναι στο μισό γήπεδο.

Οι Κιτρινόμαυροι, όπως αναμενόταν και γράφει το gazzetta.gr ,είχαν συνεχώς την μπάλα και τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να ασχολούνται με την άμυνα. Λογικά όλα αυτά, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα είτε από τα άκρα είτε με κοντινές πάσες από τον άξονα. Οι εξάρσεις του Πλατέλλα από δεξιά βοήθησαν τους Κιτρινόμαυρους ώστε να απειλήσουν σε κάποιες περιπτώσεις με τους Ντακόλ και Γροντή, με τον τελευταίο να πατάει στην αντίπαλη περιοχή.

Αυτός έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο 29', όταν βγήκε τετ α τετ από την κάθετη του Σταθάκη, αυτός ήταν που άνοιξε και το σκορ στο 33' από κοντά (κόντρα στον Μακατουνάκη) μετά την απόκρουση του Καλομοίρη σε κοντινό πλασέ του Ντακόλ. Στα επόμενα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ξεχώρισε το... τσαφ του Βούρα, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κάποιος παίκτης του Κρουσώνα.

Το δεύτερο 45λεπτο, πάντως, ήταν εξαιρετικά απλό και χορταστικό ταυτόχρονα για την ομάδα του Δέλλα. Στο 46', στην πρώτη επίθεση, ο Μπρέσεβιτς με προβολή αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Γροντή για το 2-0 και από εκεί και πέρα... έβρεξε. Οχι μόνο νερό αλλά και γκολ! Κάθε επίθεση της ΑΕΚ ήταν φάση καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν και το ένα γκολ διαδεχόταν το άλλο. Το γεγονός ότι στο 60' το σκορ ήταν στο... 5-0, με τον Μπρέσεβιτς να κάνει χατ-τρικ (το άλλο γκολ ο Ντακόλ), τα λέει όλα.

Η Ένωση, χωρίς να έχει ανεβάσει στροφές, έπαιζε ουσιαστικά μόνη της καθώς υπήρχε χαώδης διαφορά δυναμικότητας και τα γκολ έρχονταν πιο εύκολα από ό,τι οποιαδήποτε άλλη φορά φέτος. Το 6-0 στο 65', από τον Πλατέλλα, ήταν το πιο όμορφο ενώ αυτός ήταν που κέρδισε και πέναλτι στο 75', με τον Καλομοίρη να βλέπει κόκκινη κάρτα, για να κάνει ο Ντακόλ το 7-0. Παράβαση δεν υπήρχε όπως φαίνεται στα ριπλέι αλλά με το σκορ σε αυτό το επίπεδο δεν αλλάζει κάτι...

Ο Δέλλας έκανε αλλαγές, αποσύροντας τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς για να μπουν οι Παυλής και Τσεβάς, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς η ΑΕΚ δεν ήθελε να βάλει άλλα γκολ και στο 79' ο ΠΑΟ Κρουσώνα πέτυχε το γκολ της τιμής, για το 7-1, με τον Παππά από κοντά μετά από σύγχυση στην κιτρινόμαυρη άμυνα. Τυπικά διαδικασία ο αγώνας -όπως και γενικά η φετινή σεζόν- για την Ένωση...

ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας (69' Αργυρίου), Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ (76' Παυλής), Μπρέσεβιτς (76' Τσεβάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας.

ΠΑΟ Κρουσώνας: Καλομοίρης, Σκουτέλης, Μασέλης, Μακατουνάκης (62' Αλέκου), Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης, Παπαρούνας, Κουράκης, Νύκταρης (74' Ζερβός), Παππάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα