Μαραντόνα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα φαινόμενο, ένα ζώο, ένας γίγαντας…»

«Ο κόσμος νομίζει ότι ο Μέσι είναι καλύτερος, αλλά έχω πει ότι ο Κριστιάνο είναι αυτό που ήταν στο παρελθόν. Ένα φαινόμενο, τίποτα λιγότερο σε σχέση με ό,τι ήταν στο παρελθόν. Έτσι ήταν και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εδώ, οπουδήποτε. Ένα ζώο. Τον είδα το Σάββατο και από κοντά μοιάζει με… γίγαντας».

Τάδε έφη ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον πλανήτη ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αναφερόμενος στο πρόσφατο ισπανικό ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Μαραντόνα αναφέρθηκε

στον προπονητή της Ρεάλ Μουρίνιο και στις διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων:

«Νομίζω ότι ο Μουρίνιο δούλεψε περισσότερο για τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Η Μπαρτσελόνα έκανε πολύ άσχημη προετοιμασία. Έδωσε φιλικά, επειδή πληρώθηκε καλά στην Μαλαισία ή την Κίνα… Εάν λείψει ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Είναι εμφανές. Θα είναι μεγάλη απώλεια. Ο Μουρίνιο είναι εξαιρετικός, όπως και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Πρόκειται για μεγάλη απώλεια. Μία πιθανή αντικατάσταση του Μουρίνιο είναι ακόμη ένα δημιούργημα των δημοσιογράφων».

Keywords
Τυχαία Θέματα