Σημάδια βελτίωσης για τους 2 φοιτητές

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας των δύο εκ των τριών φοιτητών, οι οποίοι νοσηλεύονται στη Λάρισα μετά το τραγικό περιστατικό με το αυτοσχέδιο μαγκάλι που στοίχισε τη ζωή σε δύο σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πόλη της Θεσσαλίας, αποσωληνώθηκε ο ένας από τους δύο φοιτητές που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ο συνάδελφός του, που εξαρχής ήταν σε πιο ελαφριά κατάσταση

και είχε επαφή με τους οικείους του, βγήκε την Κυριακή (03/03) από την εντατική και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε μία ή δύο ημέρες.

Στάσιμη και κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παραμένει διασωληνωμένος.

Διαδήλωσαν για τους δύο φοιτητές

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, πολίτες από πολλά μέρη της χώρας διαδήλωσαν για τον άδικο χαμό των δύο φοιτητών. Πραγματοποιήθηκαν επίσης, πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις.

Την Παρασκευή (01/03) στη Λάρισα, πολίτες με αναμμένα κεριά και κεντρικό σύνθημα «Δεν είναι τραγωδία – Είναι δολοφονία» πραγματοποίησαν πορεία.

Συλλαλητήριο και συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (02/03) στην Αθήνα. Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα