Ληστεία με πυροβολισμούς σε τράπεζα των Αγίων Θεοδώρων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ληστεία με πυροβολισμούς, αναστάτωσε το μεσημέρι υπαλλήλους, πελάτες και πολίτες που κυκλοφορούσαν στον κεντρικό δρόμο των Αγίων Θεοδώρων.

Ήταν λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, απέμεναν λίγα λεπτά μέχρι να κλείσει η Τράπεζα για το κοινό, όταν δύο άγνωστοι με όπλα στα χέρια και φορώντας όπως είπαν οι μάρτυρες αποκριάτικες μάσκες(!) για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα.

Υπό

την απειλή των όπλων υποχρέωσαν τον ταμία να παραδώσει τα χρήματα. Στο ταμείο την ώρα εκείνη, είχαν μείνει περίπου 3.500 ευρώ τα οποία οι δύο ληστές άρπαξαν.

Κινήθηκαν να βγουν στην έξοδο, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αρπάξουν περισσότερα.

Βγαίνοντας για να κατευθυνθούν στο αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε ο τρίτος συνεργός τους, θεώρησαν απειλητικές κάποιες κινήσεις διερχόμενων και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό τρεις φορές!

Εν τέλει επιβιβάστηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο και με μεγάλη ταχύτητα διέφυγαν από τους Αγίους Θεοδώρους.

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου της διαφυγής των ληστών.

Το βρήκαν πυρπολημένο σε σημείο κοντά στον Προαστιακό. Οι κακοποιοί το έκαψαν για να εξαφανίσουν τυχόν αποτυπώματα η γενετικό υλικό, κάτι που σημαίνει ότι είναι σεσημασμένοι.

Εκεί πιθανότατα είχαν σταθμεύσει δεύτερο όχημα διαφυγής με το οποίο εξαφανίστηκαν ή μπήκαν στο… τρένο, παριστάνοντας τους επιβάτες.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου με το εγκληματολογικό τμήμα έφθασαν στην τράπεζα και περισυνέλεξαν τους κάλυκες από τα όπλα για να τις αποστείλουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού ερεύνησαν για τυχόν αποτυπώματα ή δείγματα DNA που μπορεί να άφησαν πίσω τους οι επικίνδυνοι ληστές.

Το άρθρο Ληστεία με πυροβολισμούς σε τράπεζα των Αγίων Θεοδώρων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα