Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις σήμερα...

Δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με το ραντεβού να έχει δωθεί έξω από τη βουλή, τη στιγμή που οι βουλευτές θα ψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα λιτότητας.

Οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ καλούν στο Σύνταγμα στις 17:00, ενώ την ίδια ώρα κάνει το δικό του κάλεσμα το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας.

Ο

ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή περικυκλώνοντάς την.

Από τη μεριά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάνουν κάλεσμα συμμετοχής στην προσυγκέντρωση του κόμματος στους Στύλους Ολυμπίου Διός, στις 17:00.

Σήμερα με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τα θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων και το ΕΚΑΒ, ενώ κλειστά θα είναι τα φαρμακεία.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν και τα πλοία, όπως ανακοίνωσε η ΠΝΟ, ενώ σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες έχει προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Ακινητοποιημένα θα είναι και σήμερα τα ταξί, ενώ τα μόνα μέσα που θα λειτουργήσουν είναι το τράμ (από τις 12:00) και το μετρό-ΗΣΑΠ (από τις 15:00). Για λόγους ασφαλείας, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.

Λόγω της απεργίας του προσωπικού στον προαστιακού, οι συρμοί του μετρό δεν θα κινηθούν επίσης στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα