Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο μονόλογος της εκπομπάρχισσας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολοκλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή ακόμη φέρνει βόλτα το πλατό και βγάζει λόγο; Τι ήταν τούτο που ζήσαμε οι έρμοι οι τηλεθεατές; Αλήθεια, έχει κι άλλο πάτο το βαρέλι της τιβί ή τον έπιασε την Κυριακή το μεσημέρι μετά τον μονόλογο της Σπυροπούλου; Νομίζω τον έπιασε. Γιατί, πόσο άλλο κάτω να πάει; Τι, να αναλάβει δική της εκπομπή η ξανθιά του Alpha; Μα την είχε φέτος. Και ως εκπομπάρχισσα, που όμοιά της δεν υπάρχει στην ελληνική τιβί, ούτε καν η Ελένη Μενεγάκη,

επί μίση ώρα σχεδόν η Σπυροπούλου ευχαριστούσε κόσμο.

Μόνο εσένα κι εμένα δεν ευχαρίστησε το συγκινημένο κοριτσάκι, που είχε κρατήσει και σημειώσεις. Για όλους είχε ένα ευχαριστώ. Μέχρι και το σκύλο της ευχαρίστησε!!! Καλά εκεί που δακρύσαμε, όχι από συγκίνηση αλλά από τα γέλια, ήταν η στιγμή που η εκπομπάρχισσα συγκινήθηκε κι άφησε ένα δάκρυ να κυλήσει από τα μάτια της. Ήταν στο σημείο που ήρθε η ώρα να ευχαριστήσει τη Ζήνα Κουτσελίνη και μεγάλη η χάρη της «μεντόρισσάς» της, που η εκπομπάρχισσα αναγνώρισε έναν άνθρωπο πιο… ισχυρό από εκείνη.

Γιατί στους υπόλοιπους που ευχαριστούσε, μόνο που δε μοίρασε… παντεσπάνι η Μαρία Αντουανετα του Alpha! Δε λέω, τους έκανε μεγάλη τιμή η εκπομπάρχισσα που τους ευχαρίστησε. Και η Ναταλία η Γερμανού θα πρέπει να νιώθει περηφάνια και συγκίνηση. Έπιασε τελικά τόπο η πρωτοβουλία της να βγει για φαγητό με τη Σπυροπούλου πριν λίγο καιρό. Η ξανθιά μικρή δεν την ξέχασε στον μισάωρο μονόλογο της.

Και να βλέπεις τη Σπυροπούλου στο κέντρο της σκηνής (συγνώμη πλατό. Αν και με τέτοιο θέατρο σκηνή το έκανε η Κων/να) και την Κατερίνα Καραβάτου με το… «σωρό» σε μια γωνία να παρακολουθεί αμήχανη. Και ανακουφισμένη συνάμα, αφού το τηλεοπτικό της μαρτύριο τελείωνε.Κυρία η Καραβάτου δεν το συζητώ, μα πάνω απ’ όλα σωστή επαγγελματίας. Γιατί την πιο άτυχη επαγγελματική της δουλειά την έφερε εις πέρας με απίστευτο επαγγελματισμό, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Τόσες ευχαριστίες μοίρασε η Σπυροπούλου, ας μοίραζε και μία στην Καραβάτου για τον επαγγελματισμό που δίδαξε. Και τη σοβαρότητα. Αλλά το τελευταίο είναι άγνωστη ακόμη λέξη για τη Σπυροπούλου. Έβγαζε λόγο λες και ήταν στο παιδικό της δωμάτιο. Δε λέω, νιώθει σαν το σπίτι της την εκπομπή και οικείο το κανάλι, αλλά οι τηλεθεατές δεν είναι τα μικρά της ξαδέλφια για να τους κάνει πρόβες πώς θα τα λέει όταν και άμα γίνει παρουσιάστρια. Ας της το πει κάποιος αυτό. Κι άμα δεν πιάσουν τόπο οι συμβουλές, δεν πειράζει. Του χρόνου τέτοια μέρα θα τον συμπεριλάβει στον ατελείωτο ευχαριστήριο λόγο της!!!

Το άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο μονόλογος της εκπομπάρχισσας εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα