Ανακοίνωσε την ανανέωση με Ρόσμπεργκ η Mercedes

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Ρόσμπεργκ ανακοίνωσε την Τετάρτη (16/7) η Mercedes, με τον Γερμανό πιλότο της Formula 1 να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο το οποίο τον «δένει» με την Mercedes.

Όπως είναι γνωστό ο 29χρονος πιλότος έτρεξε για πρώτη φορά για λογαριασμό

της Mercedes το 2010 και από τότε μετρά 6 νίκες, 17 παρουσίες στο βάθρο και 8 pole positions. Ο Rosberg βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Formula 1, αφήνοντας 4 βαθμούς πίσω στη δεύτερη θέση τον Λιούις Χάμιλτον που επίσης ανήκει στη Mercedes.

«Ήταν δύσκολο να φτάσουμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα, αλλά όλοι συνέχισαν να πιστεύουν και χάρη στην εκπληκτική υποστήριξη της Mercedes βρισκόμαστε τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Έχουμε εκπληκτική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στο κατάλληλο μέρος σε κάθε πόστο. Ανυπομονώ για τα επόμενα κοινά χρόνια, όταν θα πιέζουμε για να κερδίζουμε ακόμα περισσότερους αγώνες και ελπίζω και πρωταθλήματα», δήλωσε ο Γερμανός.

Το άρθρο Ανακοίνωσε την ανανέωση με Ρόσμπεργκ η Mercedes εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα