Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης στο κέντρο της Αθήνας (συνεχής ενημέρωση+εικόνες)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.



Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 44, και ανταλλαγή πυροβολισμών, συνελήφθη ο κατηγορούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης.

Σύμφωνα με τις μετέπειτα πληροφορίες ο Νίκος Μαζιώτης παρακολουθούταν εδώ και καιρό από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, για να οδηγηθούν

οι Αρχές στους συνεργάτες του και τις “κρυψώνες” του. Ωστόσο, ο μεταμφιεσμένος με περούκα Μαζιώτης κατάλαβε κάποια στιγμή πως παρακολουθείται. Σχεδόν αστραπιαία προσπάθησε να ξεφύγει, κατεβαίνοντας την οδό Μητροπόλεως, αλλά ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας σήμαναν “κόκκινο συναγερμό” και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που ήταν στο Μοναστηράκι να προβούν άμεσα στη σύλληψή του.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, εν ώρα αιχμής με πολύ κόσμο και πολλούς τουρίστες στο Μοναστηράκι, και εν συνεχεία σύλληψη του Μαζιώτη. Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστούν ελαφρά ένας πολίτης τουρίστας, ένας αστυνομικός και μάλλον σοβαρά ο ίδιος ο Μαζιώτης.

Αμέσως μετά τη σύλληψη Μαζιώτη έχει γίνει αστυνομική πανστρατιά στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ γίνονται επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια που θεωρούν ότι κρύβονται συνεργάτες του Μαζιώτη και παρακολουθούσαν εδώ και καιρό οι Αρχές. Γι’ αυτό το λόγο έχει σηκωθεί και ελικόπτερο της Αστυνομίας που πετάει πάνω από την Αθήνα, για να συντονίσει καλύτερα την επιχείρηση.

Όπως φαίνεται οι Αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον Μαζιώτη και οι πρώτες πληροφορίες για ληστεία απορρίπτονται. Υπό το φόβο μάλιστα να “χαθεί” ο Μαζιώτης, όταν κατάλαβε πως τον παρακολουθούν, μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσε σήμα για τη σύλληψή του με κάθε κόστος. Άλλωστε αποτελεί τον υπ’ αριθμόν Νο1 καταζητούμενο στη χώρα!

(Συνεχής ενημέρωση…)

Το άρθρο Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης στο κέντρο της Αθήνας (συνεχής ενημέρωση+εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα